SNS

News

Heb jij het beter voor elkaar op Blue Monday?

  • 20 januari 2020
  • 1 Reactie
  • 5104 Keer bekeken

Reputatie 5
Badge +4

Een blauwe maandag
Herken je dit? De eerste maand van het jaar vliegt voorbij en volgens de formule van Arnall voelen mensen zich vandaag - de 3e maandag in januari - het treurigst. Op Blue Monday blijken veel goede voornemens mislukt, moet door de feestdagen de hand op de knip en de zomervakanties lijken nog ver weg. Beetje wind mee nodig? Vandaag is er ook vrolijk nieuws dat de dag blauw kleurt.
 


Beter voor elkaar
Bij de Volksbank, het moederbedrijf van SNS, ASN Bank, RegioBank en BLG Wonen draait het niet alleen om geld, maar óók om een beter Nederland. Samen brengen we vanuit onze belofte ‘beter voor elkaar’ de samenleving verder. We heten niet voor niets de Volksbank.

Op de radio en tv
Een groot deel van Nederland zal de komende weken op de radio kennismaken met ons verhaal.  Dit is slechts een opwarmer, want vanaf 9 februari krijgt de campagne een vervolg op tv. Het is fantastisch om heel Nederland te laten weten dat het wel degelijk uitmaakt waar je bankiert. En dat je met je bankzaken kunt bijdragen aan een beter Nederland.

Goed voor elkaar
Voel jij de Blue Monday dip of zie je het jaar - net zoals wij - juist heel positief in? Zet je radio lekker aan, we komen regelmatig voorbij en zijn benieuwd wat je ervan vindt.


1 reactie

Het is wel aardig om te vermelden dat het hele Blue Monday-verhaal geen wetenschappelijke basis heeft (formule...), maar als een zeer succesvolle reclamestunt  van een reisbureau een eigen leven is gaan leiden.

Reageer