SNS

Sticky

Het SNS forum sluit per 15 september

  • 18 augustus 2020
  • 0 Reacties
  • 1209 Keer bekeken

Reputatie 3
Badge +1

Per 15 september 2020 stopt het SNS forum. We leggen je graag uit waarom we deze keuze maken en uiteraard hoe je met ons in contact blijft.

Wij zien dat klanten ons meer en meer via andere kanalen vinden. Daarom kiezen wij ervoor om op deze kanalen nadrukkelijker aanwezig te zijn en met onze klanten in gesprek te gaan.

Op Facebook en LinkedIn bouwen we verder aan de SNS community, plekken waar je op de hoogte blijft van ontwikkelingen, met ons mee kunt denken en met andere klanten in gesprek kunt gaan.

Voor het persoonlijk contact maken veel klanten inmiddels gebruik van de SNS Eén-tweetje app. Daarmee stel je je vragen snel en makkelijk aan je eigen persoonlijk adviseur.

Uiteraard kun je ons ook altijd Whatsappen, bellen of e-mailen. En je bent van harte welkom in een van onze winkels of onze community stores in Groningen en Maastricht. 

Vanaf 24 augustus staat het forum op alleen-lezen. Dat betekent dat je geen topics meer kunt starten en niet meer kunt reageren. Onderwerpen op het forum kun je nalezen of opslaan tot 15 september.

We willen je bedanken voor je betrokkenheid op het SNS forum. En we hopen je te zien op LinkedIn of Facebook of in de SNS Eén-tweetje app.


This topic has been closed for comments