SNS

Highlights in de maand augustus

  • 28 augustus 2018
  • 0 Reacties
  • 20456 Keer bekeken

Badge +2
Als zonaanbidster vind ik dat we in de maand augustus ontzettend zijn verwend. Een vakantie naar het buitenland was niet noodzakelijk, want ook in eigen land zorgde het tropische klimaat voor een vakantiegevoel. En terwijl een groot gedeelte van Nederland genoot van een welverdiende vakantie, zaten we op het forum niet stil.

Ontwikkelingen Mijn SNS en de mobiele app
Innovatie is iets dat ons allemaal bezighoudt. Persoonlijk ben ik dol op de nieuwste technische snufjes en ook een groot gedeelte van de leden op deze community is geïnteresseerd in de plannen voor Mijn SNS en de mobiele app. In dit topic gaven we afgelopen maand een mooie update. Heb je het gemist? Via de link blijf je op de hoogte.

Verhoging kosten betaalrekening
Een onderwerp dat bijna iedereen aangaat, is de verhoging van de kosten voor de betaalrekening. Voor het eerst in 7 jaar tijd zijn we genoodzaakt om de kosten te verhogen. Dit heeft te maken met de nieuwe wet- en regelgeving zoals PSD2 en SEPA. We nemen meer veiligheidsmaatregelen, omdat klanten steeds meer online betalen en dat weten internetcriminelen ook. Om je geldzaken goed en veilig te blijven regelen, is het dus nodig om de kosten te verhogen. In dit topiclees je er meer over en praat je mee.

Veelbesproken onderwerpen op Social Media
Naast het werk op de community, houden de moderators zich bezig met alle andere social media van SNS zoals WhatsApp, Facebook en Twitter. Het is vakantietijd en dit merken we online goed. We krijgen veel vragen binnen over de reisverzekering en ‘Pinnen buiten Europa’. Mocht je nog op vakantie gaan: denk er dan aan dat de dekking van je reisverzekering klopt. Ga je naar een land buiten Europa, zet ‘Pinnen buiten Europa’ aan voordat je vertrekt en kijk of je pas werkt in het land van bestemming. Op die manier geniet je van een onbezorgde vakantie. Hou er verder rekening mee dat afschrijvingen in het buitenland een aantal dagen later te zien zijn in Mijn SNS. Wil je precies weten wat je bestedingslimiet is? Hou dan een lijstje bij van de bedragen die je hebt uitgegeven. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Op naar september, de maand waarin alle scholen beginnen en de meeste mensen weer aan het werk zijn. Ga je nog op vakantie of begint het ‘normale’ leven weer?

0 reacties

Geen reactie

Reageer