SNS

Highlights in de maand oktober

  • 25 oktober 2018
  • 0 Reacties
  • 20124 Keer bekeken

Campagne hypotheken

Bart en zijn gezin zijn weer terug in de media om onder de aandacht te brengen dat er bij SNS iets te kiezen valt. SNS is de enige bank met meer dan 200 winkels waar je binnen kunt lopen voor een persoonlijk hypotheekadvies, met keuze uit meerdere hypotheekaanbieders. Daardoor weet je zeker dat we een hypotheek hebben die past bij je situatie en wensen. In dit topic lees je er alles over.

Phishing

Hengelen naar informatie via de telefoon of een mail blijft een veelvoorkomend probleem. Het is belangrijk om alert te blijven en jezelf te wapenen tegen deze vorm van criminaliteit. Geef nooit je pincode, codes van de digipas, je gebruikersnaam en wachtwoord of andere persoonlijke gegevens als je wordt gebeld of gemaild. Op onze website lees je meer over phishing en maatregelen die je kunt nemen om te voorkomen dat je slachtoffer wordt.

Advies bij Scheiden

Bankieren met de menselijke maat betekent dat we er niet alleen in goede maar ook in moeilijke tijden zijn voor onze klanten. Zoals bij een scheiding. Want dat levert vaak veel financiële onzekerheden en vragen op. Vanaf 11 oktober bieden we de mogelijkheid aan om een afspraak te maken voor een gratis oriëntatiegesprek met een adviseur om te bespreken waar je allemaal aan moet denken en om zaken te regelen. Denk hierbij aan verzekeringen, verdelen van de gezamenlijke bankrekening en de hypotheek op 1 naam zetten. Door mensen op de juiste manier te informeren, begeleiden en adviseren, helpen we liefst beide partijen hun geldzaken goed te regelen en financieel gezond en weerbaar te blijven. Op onze website vind je meer informatie en maak je een afspraak.

0 reacties

Geen reactie

Reageer