SNS

Jaarcijfers de Volksbank 2019

  • 17 februari 2020
  • 0 Reacties
  • 1856 Keer bekeken

Reputatie 5
Badge +4

Jaarcijfers de Volksbank 2019
Meer betaalrekeningklanten, meer spaartegoeden en meer hypotheken: de jaarcijfers van de Volksbank van 2019 zijn bekend en we zijn gegroeid met onze drie kernactiviteiten. Ook belangrijk: alle merken van de Volksbank, dus ook SNS, hebben op hun eigen manier hun maatschappelijke rol ingevuld. Zo dragen we bij aan een schonere wereld, bankieren alle merken met een menselijke maat en verbeteren we bij SNS de financiële weerbaarheid van onze klanten. We zijn dus ook trots op dit resultaat.

Bijdrage SNS binnen de Volksbank
Op onze site lees je de bijdrage van SNS binnen de Volksbank of bekijk hieronder de toelichting van CEO Maurice Oostendorp.
 


Bedankt!
We hebben afgelopen jaar meer vertrouwen gekregen van consumenten, klanten en medewerkers. We hopen deze mooie cijfers in 2020 verder te verbeteren. We willen onze klanten hierbij extra bedanken: dankzij jullie positieve en kritische feedback weten we hoe jullie onze dienstverlening ervaren en hoe we jullie beter van dienst kunnen zijn, maar blijf ons vooral vragen stellen en/of complimenten en suggesties geven. Benieuwd naar de jaarcijfers 2019? Klik hier voor een compleet overzicht van de resultaten.


0 reacties

Geen reactie

Reageer