SNS

Kom je een kijkje nemen in de Ruimte?

  • 18 oktober 2019
  • 2 Reacties
  • 18099 Keer bekeken

Reputatie 5
Badge +4

Pak de Ruimte van SNS
In Maastricht is onze eerste community store geopend: de Ruimte. De Ruimte is een nieuwe ontmoetingsplek waar je over geldzaken leert en geïnspireerd raakt over allerlei thema’s. Een plek waar je binnenwandelt voor een verhelderend gesprek, een workshop of een lekkere kop koffie.

 

 

Mensen met elkaar verbinden
In de Ruimte willen we mensen met elkaar verbinden, zodat ze op een laagdrempelige manier gebruik kunnen maken van elkaars én onze expertise als het gaat om geldzaken. Financiële kennis moet voor iedereen toegankelijk zijn, zodat je niet onnodig lang met je geldvragen blijft rondlopen. 

Een plek voor ondernemers
De Ruimte is er ook voor ondernemers. Wil je een eenmanszaak openen en ben je op zoek naar advies over je verdienmodel? Aan de slag! Bouw een netwerk, ontmoet andere ondernemers, inspireer, help elkaar of reserveer een plekje om je werk te exposeren. De Ruimte verbindt.

Kom langs
Loop gerust binnen, ook als je geen klant bent bij SNS ontmoeten we je graag. Van maandag t/m zaterdag zijn we open van 9.30 tot 18 uur. Voor wie niet kan wachten, download hier onze agenda met evenementen. Tot het einde van 2019 krijg je, als je je betaalpas van SNS meeneemt, een 2e kop koffie gratis.

Tot gauw?
Het adres van onze community store is: De Ruimte, Petrus Regoutplein 3, Maastricht.
Telefoon: 06 125 351 50.


2 reacties

Reputatie 4
Badge +1

Geinig initiatief. Benieuwd hoe dit gaat aanslaan.

Voor mij helaas iets tever uit de richting

Reputatie 5
Badge +4

Goedemorgen @Sanne,

Dank voor je aardige berichtje. Maastricht is voor mij ook niet om de hoek, maar ik ga er vast eens een keer kijken. Gelukkig kan ik jullie via de community op de hoogte houden van de ontwikkelingen en ervaringen in de Ruimte.  

Reageer