SNS

Nieuwe evenementen in de Ruimte Maastricht!

  • 31 december 2019
  • 0 Reacties
  • 7189 Keer bekeken

Reputatie 5
Badge +4

Wie goed doet
De Community Store in Maastricht blijkt voor bezoekers een succesvolle ontmoetingsplek om een duurzame relatie met SNS op te bouwen. Verbinding is een belangrijk thema. Tijdens workshops en verschillende evenementen wordt op creatieve en leerzame manier contact gelegd. In maart 2020 hoopt SNS een 2e de Ruimte in Groningen te openen.

 


Maastricht laat zich horen
Ook in december organiseerde de Ruimte in Maastricht diverse activiteiten. Manager Helma van Pelt: "We blijven werken aan het vergroten van de financiële weerbaarheid. Maar we doen meer. We luisteren goed naar de wensen van Maastrichtenaren tijdens de 'design thinking sessies'. In dat kader hebben we een Raad van Kinderen bijeenkomst gehouden. Wat blijkt? Kinderen willen leren een verbinding met ouderen te leggen, willen meer leren over geldzaken en willen iets doen voor het goede doel."

Verbinden en leren
Precies die thema's stonden afgelopen maand centraal in de workshops. Kinderen leerden over geldzaken door de Geldquiz van Eurowijs. Bezoekers van alle leeftijden knutselden samen, maakten kandelaars en zelfs oma's soep. Bovendien hebben ze zich gezamenlijk ingezet voor het goede doel. Helma: ''Kinderen, hun ouders en de ouderen reageerden laaiend enthousiast. En daar doen we het voor!"

Blij met de Ruimte
Woon je niet in de buurt van Maastricht maar wil je wel graag op de hoogte blijven? Volg dan de Ruimte op Instagram en Facebook en voel je welkom om te reageren!


0 reacties

Geen reactie

Reageer