SNS

SNS Community Store de Ruimte in Groningen geopend!

  • 7 maart 2020
  • 0 Reacties
  • 1157 Keer bekeken

Reputatie 5
Badge +4

In winkelcentrum Paddepoel in Groningen is onder grote belangstelling de Ruimte van SNS en WIJS geopend. Deze buren gaan na een verbouwing voortaan samenwerken in hetzelfde pand. En dát is met enthousiasme ontvangen. Lees je mee?
 

SNS de Ruimte - Groningen

Opening de Ruimte - Groningen
WIJS en SNS zitten al een aantal jaren naast elkaar in Winkelcentrum Paddepoel. Ongeveer 1,5 jaar geleden ontstond de samenwerking na een bezoek van Ronald Pieters, directeur Retail & Advies bij SNS. Die samenwerking wordt nu nog sterker. De tussenwand die de SNS en WIJS scheidde is weg gehaald en na zo'n 6 weken verbouwen is de Ruimte in Groningen een feit. Het mooie pand werd feestelijk geopend door wethouder Roeland van der Schaaf en Ronald Pieters van SNS.

Deel je dromen
Onder grote belangstelling van wijkbewoners, klanten en medewerkers van SNS en WIJS werd tijdens de opening een levensgroot doek onthuld waarop inwoners van de stad hun dromen voor een financieel gezond Groningen hadden opgeschreven. Onder het genot van een lekker hapje en een drankje maakte iedereen kennis met elkaar én de fijne sfeer in de Ruimte. 

 


Kom je ook?
De Ruimte is een nieuwe ontmoetingsplek in Groningen waar je over geldzaken leert en geïnspireerd raakt over allerlei thema’s. Een plek waar je binnenwandelt voor een verhelderend gesprek, een workshop of een lekkere kop koffie. Studenten van WIJS helpen bezoekers bij hun vraagstukken over bijvoorbeeld belastingen en verzekeringen. Samen met SNS kan WIJS nóg meer mensen deskundig helpen met hun geldzaken. Ben je benieuwd naar de Ruimte? Kom langs en ontmoet de medewerkers van WIJS en SNS in Groningen! 

Meer weten over de Ruimte?
Neem gerust contact op met Ingeborg Wilts, manager de Ruimte SNS - Groningen door een e-mail te sturen naar: deruimte.groningen@sns.nl
 

 


0 reacties

Geen reactie

Reageer