SNS

Veel besproken onderwerpen in de maand juli

  • 23 juli 2018
  • 0 Reacties
  • 20268 Keer bekeken

Badge +1
Juli 2018: naar mijn mening 1 van de mooiste zomermaanden ooit. Ondanks dit mooie weer werd er op de community weer hard gewerkt:

ICS gaat creditcard voor ons uitgeven
Vanaf 7 mei zijn we gestopt met het uitgeven van SNS Creditcards. Voor nieuwe creditcards werken we nu samen met International Card Services (ICS). We hebben hiervoor gekozen omdat bedrijven die in creditcards zijn gespecialiseerd een betere dienstverlening kunnen bieden. Zo worden je bij- en afschrijvingen bijvoorbeeld direct bijgewerkt zonder dat je hier een dag op moet wachten. De nieuwe creditcards vallen in oktober op de deurmat. In dit topic lees je meer over deze overgang.

PSD2
Het is je vast niet ontgaan: de introductie van de nieuwe PSD2-wet waarin regels zijn opgenomen over Europese betaalverkeer. De belangrijkste verandering: je kunt andere bedrijven straks toegang geven tot je betaalrekening. Een nieuwe wet brengt vragen met zich mee, zo zagen we ook in dit topic over PSD2. In dit topic wordt de nieuwe wet kritisch besproken en lees je hoe SNS erin staat.

Mooie dingen: samenwerking Community & Klantenraad
De Klantenraad (15 leden) is een klankbord voor de directie van SNS die 1x per kwartaal bijeenkomt. Toen enige tijd geleden de Community onderdeel van gesprek was binnen de Klantenraad, kwamen we tot de conclusie dat er mogelijk meer te halen valt uit een intensievere uitwisseling tussen Community en Klantenraad. Dit resulteerde in een nieuwe besloten groep op de community die bestaat uit Klantenraadleden en de leden van de Expert Groep. We verwachten dat we met een grotere groep met en verschillende achtergronden een completer klankboard vormen voor het management van SNS. Daarnaast biedt zo’n groep voor de Klantenraadleden de mogelijkheid om tussen de bijeenkomsten met elkaar te praten over de ontwikkelingen bij SNS.

Zomer 🆒
Een vakantie in eigen land tijdens deze mooie zomermaand was geen slecht idee. Maar ook een vakantie in eigen land kan in de kosten lopen: meer dan de helft van de Nederlanders geeft aan dat ze op vakantie meer uitgeven dan ze hadden verwacht. Denk je dat je onder dit merendeel valt? Check dan eens deze budgettips die je helpen om je vakantie betaalbaar te houden. Meer tips zijn altijd welkom. Fijne zomer verder 🙂

0 reacties

Geen reactie

Reageer