SNS

Wil jij als persoonlijk adviseur bij SNS werken? Grijp nu je kans

  • 15 januari 2020
  • 0 Reacties
  • 3031 Keer bekeken

Reputatie 5
Badge +4

SNS groeit
Daarom zoeken we enthousiaste en klantgerichte persoonlijk adviseurs op meerdere locaties in het land. Wil jij persoonlijk adviseur worden? Of ken je mensen in je netwerk die in één van onze SNS Winkels willen werken? We horen het graag! Ook als je interesse uitgaat naar het Mobiel Klantteam of het Centrale Klantteam van SNS ben je van harte welkom tijdens de Meet & Greet in Amersfoort.
 


Meet & Greet
Ben je benieuwd wat het werk als persoonlijk adviseur inhoudt? We gaan graag met je in gesprek onder het genot van een hapje en een drankje. Onze adviseurs geven je een kijkje in de keuken van de SNS Winkel. Ook onze recruiters staan voor je klaar voor vragen over hoe je als persoonlijk adviseur aan de slag kan gaan binnen onze bank. Woon je niet in de omgeving van Amersfoort dan ben je ook van harte welkom. Graag onderzoeken we dan de mogelijkheden voor je op een locatie elders in het land.

Welkom!
Heb je zelf geen interesse maar ken je iemand in je netwerk voor wie het werken als persoonlijk adviseur interessant kan zijn? Dan stellen we het zeer op prijs als je hem of haar wilt attenderen op dit evenement.

Wie, wat, waar en wanneer?  
Datum: dinsdag 11 februari 2020
Locatie: SNS Winkel Amersfoort, Leusderweg 93-95, 3838 AA Amersfoort
Vanaf 17 tot 20 uur kun je binnen lopen

Vragen en/of aanmelden
Meer informatie over het evenement en het aanmeldformulier vind je hier.
Veel plezier en succes in Amersfoort!


0 reacties

Geen reactie

Reageer