SNS

Geef internetcriminelen geen kans, kom naar onze themasessie internetcriminaliteit

  • 21 maart 2018
  • 1 Reactie
  • 3523 Keer bekeken

  • Oud community manager
  • 67 reacties
Ook in het eerste kwartaal van 2018 kregen we jammer genoeg weer regelmatig te maken met verschillende vormen van internetcriminaliteit. En wij waren niet de enige. Criminelen vallen elke dag mensen lastig met phishing, marktplaatsfraude en Microsoft scams. Vaak lukt het ze om slachtoffers te maken. Daarom organiseren we hier een thema-avond over.

Themasessie over internetcriminaliteit


SNS klanten zijn van harte uitgenodigd voor de themasessie over internetcriminaliteit op vrijdagavond 6 april op ons hoofdkantoor. Vanaf 18.45 uur staat er koffie en thee voor je klaar en om 19.00 uur beginnen we. Je leert van onze Specialist 'Continue Fraude Detectie' de verschillende soorten internetcriminaliteit herkennen. En je krijgt tips over wat je het beste wel en niet kunt doen als een crimineel je benadert. Om 21.00 uur begint de borrel waar ook onze experts rondlopen. Stel ze gerust jouw vragen.

Schrijf je nu in


Ben je klant van SNS en wil je erbij zijn? Stuur dan voor 3 april een e-mail naar themasessie@sns.nl. Je krijgt daarna van ons een bevestiging inclusief praktische informatie over de lokatie, het parkeren e.d.

Zien we je op 6 april?

1 reactie

Badge +1
Zie Verslag bezoek Themasessie Internetcriminaliteit

Reageer