SNS

Werkzaamheden SNS Community

  • 16 juni 2016
  • 19 Reacties
  • 1268 Keer bekeken

Ter voorbereiding op de overstap naar een responsive design voor de community, zijn we de komende dagen druk bezig om alle topics opnieuw te structureren. Om meer overzicht te krijgen, wordt het aantal subforums teruggebracht.

Volgende week gaat de nieuwe community live. Vanaf dat moment is hij ook geschikt om met je mobiele telefoon of tablet te bezoeken.

Update 17 juni 2016: Inmiddels is de forumstructuur aangepast. Donderdag 23 juni gaan we het nieuwe responsive design live zetten. Mocht je op na livegang zaken waarnemen die niet kloppen, meld dit dan op community@sns.nl

Update 22 juni 2016: Vanwege een aantal tests die nog uitgevoerd moeten worden, wordt de livegang van de responsive community uitgesteld naar maandag 27 juni 10:30 uur. De community is gedurende de omzetting maximaal 1 uur niet bereikbaar.

Update 27 juni 2016: Zoals jullie wellicht gemerkt hebben, zijn we nog niet over op het responsive design. Er zijn nog een aantal technische issues die gefixt moeten worden, voor we live kunnen. Nog even geduld, zodra ik meer weet, horen jullie weer van mij.

19 reacties

Heel veel succes met de migratie !
Jullie hoeven je de komende dag niet te vervelen zeg maar... 🆒
Door de werkzaamheden is de wensenlijst tijdelijk niet zichtbaar op het forum. De wensenlijst is hier te vinden: https://forum.snsbank.nl/wensenlijst-111
Be careful, laat er niet teveel "verdwijnen" :$
Groet,
Ben 🆒
Update: Inmiddels is de forumstructuur aangepast.

Donderdag 23 juni gaan we het nieuwe responsive design live zetten. Op het moment van overzetten en een korte periode daarna, kunnen er wat onregelmatigheden optreden op de community. Mocht je op donderdag zaken waarnemen die niet kloppen, meld dit dan op community@sns.nl
Vanwege een aantal tests die nog uitgevoerd moeten worden, wordt de livegang van de responsive community uitgesteld naar maandag 27 juni 10:30 uur. De community is gedurende de omzetting maximaal 1 uur niet bereikbaar.
Zoals jullie wellicht gemerkt hebben, zijn we nog niet over op het responsive design. Er zijn nog een aantal technische issues die gefixt moeten worden, voor we live kunnen. Nog even geduld, zodra ik meer weet, horen jullie weer van mij.
Goedeavond, wat is nu de status van dit verhaal?
Dat de nieuwe uitvoering nog niet klaar is om te gaan gebruiken en dat het nog niet duidelijk is wanneer dat wel het geval zal zijn.
Tsja, ik ben het met je eens....
Groet,
Ben 🆒
Dat de nieuwe uitvoering nog niet klaar is om te gaan gebruiken en dat het nog niet duidelijk is wanneer dat wel het geval zal zijn.
Tsja, ik ben het met je eens....
Groet,
Ben 🆒

Hoi Ben!

Even een "flauwe opmerking" van mij..dit noemen ze nu "stilzwijgend verlengen" in banktermen 😉 hehe
Op dit moment is er een ontwikkelaar bezig de laatste technische issues te fixen. Daarna moet er bij ons intern nog een keer getest worden. Ik heb nog geen definitieve opleverdatum ontvangen.
Hi Wanda is er al zicht op een datum?
Anybody out there?
Ik kan helaas nog niets toezeggen. Er moeten nog wat laatste punten akkoord bevonden worden voor ik een definitieve go-live datum kan plannen.
Ok prima..bedankt voor de info..jammer dat het allemaal zo lang duurt, maar dat had je zelf ook al gemeld.
Goed nieuws! Alle tests zijn afgerond en goed bevonden. Vanmiddag om 15.00 uur gaan we de community omzetten. Hiervoor wordt de community offline gehaald. Naar verwachting gaat dit 1,5 uur duren.
Fijn om te horen.
De video op de homepage van de community schaalt niet mee..verder lijkt het te werken.
Goed opgemerkt, Sjaakie93. Dat heb ik inmiddels doorgegeven aan Insided.
Goed opgemerkt, Sjaakie93. Dat heb ik inmiddels doorgegeven aan Insided.
Bedankt Olaf, groet en een fijne avond..of moet je overwerken?

Reageer