SNS

Vraag

Contactloos betalen met Garmin- Samsung- of Apple Pay

  • 18 december 2018
  • 64 Reacties
  • 35095 Keer bekeken


Toon eerste bericht

64 reacties

Is het inmiddels al mogelijk om via smartwatch (Samsung gear) te betalen?
Reputatie 5
Badge +4
Goedemorgen @Markl en @M.G.P

Uiteraard begrijpen we dat er mensen zijn die ernaar uitkijken om gebruik te maken Apple Pay. Het spijt me dat jullie om die reden SNS zouden willen verlaten. Ondanks dat we ons verdiepen in nieuwe manieren van contactloos betalen, kan ik geen Apple Pay toezeggen. Door dit topic blijft de wens van onze klanten actueel op ons netvlies.
Reputatie 5
Badge +4
Is het inmiddels al mogelijk om via smartwatch (Samsung gear) te betalen?

Goedemorgen @mausl81,

Welkom op de community, ik heb je vraag naar dit topic verplaatst zodat je het laatste nieuws over betaalgemak met bijvoorbeeld horloges kunt lezen. Betalen met je SmartWatch is nog niet mogelijk, maar in dit topic bespreken we alle wensen met betrekking tot het ontwikkelen van contactloos betalen. Als er goed nieuws is, dan deel ik het hier.
ik verwacht dat dit uiteindelijk echt wel bij alle banken (en dus ook SNS) beschikbaar komt. Nice to have.
Voor mij in elk geval absoluut geen reden om nu opeens over te stappen, zeker niet naar ING ;)


Wel jammer dat SNS alweer achterblijft, als ING nu (wat ik denk dat ze wel gaan proberen na dat ze Apple pay naar NL hebben gebracht) ook Samsung Pay in Nederland uitbrengen waar ze wel tot in staat zijn.

Als dat gebeurd of SNS nog langer achter blijft hangen met technologie stap ik over.
Reputatie 5
Badge +4

ik verwacht dat dit uiteindelijk echt wel bij alle banken (en dus ook SNS) beschikbaar komt. Nice to have. Voor mij in elk geval absoluut geen reden om nu opeens over te stappen, zeker niet naar ING ;)Als dat gebeurd of SNS nog langer achter blijft hangen met technologie stap ik over.


Beste Tycho, uiteraard besteden we veel aandacht aan alle nieuwe manieren van contactloos betalen. Als betalen met een smartwatch (van Apple, Samsung of Garmin) voor jou de hoogste prioriteit heeft met betrekking tot het regelen van je geldzaken, dan begrijp ik dat je er snel gebruik van wilt maken. Die vlieger gaat niet voor iedereen op, er zijn ook mensen die om andere redenen graag klant zijn bij SNS. Maar goed, vooralsnog bieden we betalen met wearables niet aan, maar in de toekomst sluiten we het niet uit. Overigens worden in dit topic aardige alternatieven genoemd door bijvoorbeeld @MarcelR of @NKE die onlangs liet weten: 'Mijn betalingen gaan nu voor een deel met Garmin Pay via Visa zonder extra kosten. En het bevalt goed.'


ik verwacht dat dit uiteindelijk echt wel bij alle banken (en dus ook SNS) beschikbaar komt. Nice to have. Voor mij in elk geval absoluut geen reden om nu opeens over te stappen, zeker niet naar ING ;)Als dat gebeurd of SNS nog langer achter blijft hangen met technologie stap ik over.
Beste Tycho, uiteraard besteden we veel aandacht aan alle nieuwe manieren van contactloos betalen. Als betalen met een smartwatch (van Apple, Samsung of Garmin) voor jou de hoogste prioriteit heeft met betrekking tot het regelen van je geldzaken, dan begrijp ik dat je er snel gebruik van wilt maken. Die vlieger gaat niet voor iedereen op, er zijn ook mensen die om andere redenen graag klant zijn bij SNS. Maar goed, vooralsnog bieden we betalen met wearables niet aan, maar in de toekomst sluiten we het niet uit. Overigens worden in dit topic aardige alternatieven genoemd door bijvoorbeeld @MarcelR of @NKE die onlangs liet weten: 'Mijn betalingen gaan nu voor een deel met Garmin pay via Visa zonder extra kosten. En het bevalt goed.'

Dan toch maar de sns mobiel betalen app en een extra sterke betaalpas DIY maken want mijne breekt weer altijd AHAHAH
Apart om hier en daar, te lezen hoe SNS/De Volksbank er in staat, het goede nieuws is: ABN Amro, bunqšŸŒˆ , ING, Monese, N26, Rabobank en Revolut bieden het nu aan of gaan dat spoedig doen (ABN en Rabo) in Nederland.

Maar hoop ook zeer zeker mee, duim voor jullie zelfs 😀, dat voor alle SNS klanten, ik zelf zit bij bunqšŸŒˆ en ABN, SNS/ASN/Regio er hopelijk snel mee zal komen.
Goedemiddag @DaveFlash, 'thumbs up' voor je bijdrage aan dit topic ☺ Uiteraard blijven we de ontwikkelingen op dit punt met interesse volgen. Neem je zo nu en dan een kijkje op onze Community? Dan blijf je op de hoogte van de laatste feitjes.
Reputatie 1

Sinds kort ben ik in het bezit van een nieuwe Garmin.

Hier kan ik mee betalen omdat ik mijn VISA kaart van de ANWB ā€œerop heb gezetā€.

Zou eigenlijk liever mijn SNS betaalrekening koppelen.

In een ander topic lees ik wel geregeld iets over Apple Pay maar kwam nu ook dit topic tegen.

Zijn er ook nog ontwikkelingen op het gebied van Garmin Pay?

Ik krijg zo langzamerhand het idee dat er in het betalingsverkeer een soort Babylonische spraakverwarring aan het ontstaan is.Ā  Allerlei fabrikanten verzinnen ā€œslimmeā€ gadgets, en wij vragen als klanten ook overal toegang toe.

Als dat geen chaos gaat geven op den duur ...

Reputatie 3

Goedemorgen @Henricus, wat leukĀ dat je de trotse eigenaar van een nieuwe Garmin bent en top dat je onze topics in de gaten houdt. Garmin Pay is net als Apple Pay een interessante ontwikkeling, maar de vraag hiernaar is minder groot als naar Apple Pay. Daarnaast hebben wij ook een duidelijke visie. We willen voor onze klanten een bank zijn met eenvoudige, transparante producten voor een eerlijke prijs. En wij hebben de privacy van onze klanten hoog in het vaandel staan. Beide criteria zijn voor ons belangrijk en redenen om op dit moment Garmin Pay niet aan te bieden. Dit is natuurlijk niet wat je als eigenaar van een Garmin hoopt te lezen, maar zodra er wel ontwikkelingen zijn, delen we ze hier.

Reputatie 1

@Sanne-K SNSĀ Je reactie heeft wel wat weg van de reactiesĀ van je collegaā€™s in hetĀ "Apple Pay-topic"Ā :-)

Maar verschilt wel op 1 belangrijk punt dat er wel een antwoord is. Bedankt.

Helaas dat het er voorlopig niet van komt.

OverigensĀ denk ik dat de andere banken niet heel erg anders denken over ā€œWe willen voor onze klanten een bank zijn met eenvoudige, transparante producten voor een eerlijke prijs.Ā En wij hebben de privacy van onze klanten hoog in het vaandel staan.ā€ dan SNS.

In dat andere topic las ik ook dat SNS niet voordeliger is dan de andere 3 NederlandseĀ banken die op dit vlak ā€˜meerā€™ aanbieden dan SNS.

Reputatie 1

@KoosĀ 

Mooi onderschrift heb je!

En verder ben ik van mening dat SNS verantwoord financieel beheer van een gezamenlijke rekening belemmert door de houders ervan niet dezelfde informatie te bieden.

Daar zal ook wel een anderĀ topic van zijn?

@Koos

Mooi onderschrift heb je!

En verder ben ik van mening dat SNS verantwoord financieel beheer van een gezamenlijke rekening belemmert door de houders ervan niet dezelfde informatie te bieden.

Daar zal ook wel een anderĀ topic van zijn?

Dank je. Hij is al door meer forumleden overgenomen.

Inderdaad, dat issue komt dikwijls terug. Het gaat dan niet alleen om ingeplande overschrijvingen, maar ook om adreslijsten en spaarpotten, die om dezelfde reden niet toegankelijk zijn.

De duidelijkste is waarschijnlijk het topic:
Eenmalig ingeplande overschrijving niet zichtbaar voor mederekeninghouder?

Deze kwestie wordt nog een stuk urgenter, nu het inloggen met de digicode (gebruikersnaam met wachtwoord) wordt afgeschaft. Dan moeten we nog meer identiteitstrucs uithalen om aan de gerechtvaardigde informatiebehoefte te kunnen voldoen. Allemaal voor SNS ongewenst, maar voor de klant onontkoombaar.

Reageer