SNS

Huishoudboekje: optelling van totale maandelijkse uitgaven

  • 17 augustus 2019
  • 2 Reacties
  • 11843 Keer bekeken

Hi,

Ik en mijn vriend gebruiken inmiddels het huishoudboekje bijna een jaar voor onze gezamenlijke rekening. Nu vind ik dit echt een top toevoeging en het was mijn voornaamste reden om voor sns te gaan.

Maar ik zou graag een totale optelling van je uitgaven per maand willen zien, ipv dit zelf steeds moeten uitrekenen. Ik zou graag snel willen zien hoeveel we per maand uitgeven.

Vast bedankt!

2 reacties

@Lizzie,
Welkom op de Community.

Ik gebruik weliswaar geen huishoudboekje, maar deze vraag is ook zonder makkelijk op te lossen, door in MijnSNS onder bij- en afschrijvingen de begin- en einddatum te geven.
Resultaat: Beginsaldo, eindsaldo, totaal inkomsten en totaal uitgaven (als je zowel Af als Bij kiest) en daaronder een overzicht van alle transacties.
Je kunt dan ook nog filteren op minimum/maximumbedragen.

Maar misschien wil je iets heel anders...
Reputatie 5
Badge +4
Goedemorgen @Lizzie_

Welkom op de community, goed dat je met deze vraag komt. Om eerst met ons kennis te maken (en kijken wie er achter de schermen werkt) kun je hier een kijkje nemen. Je vraag over een totale optelling van de uitgaven in het huishoudboekje leg ik bij de ontwikkelaars neer, maar vooralsnog verwacht ik geen updates. Graag verwijs ik daarom naar de praktische tip van @Koos Heb je deze gelezen en uitgeprobeerd? Ik ben benieuwd naar je ervaring.

Reageer